Film

Skribent

MovieZine

5 juni 2021 | 08:40

Disney skissar redan på "Cruella 2"

Regissören Craig Gillespie och manusförfattaren Tony McNamara väntas komma tillbaka, enligt Hollywood Reporter.
Cruella de Vil är långt ifrån färdig med att skapa kaos i modevärlden. Hollywood Reporter skriver att bio- och streamingaktuella "Cruella" kommer få en uppföljare.

Disney har själva inte bekräftat detta, men säger sig vara nöjda med hur filmen levererat under senaste veckan:

- Vi är mycket nöjda med bioframgångarna ihop med starkt resultat på Disney+ Premier Access. Filmen har tagits emot oerhört väl av publiken och har ett publiksnitt på 97% på Rotten Tomatoes, kommenterar studion.

"Cruella" har fått snittbetyget 3/5 bland MovieZines läsare, och något blandade recensioner i pressen. Men den färgstarka karaktären och en härligt skruvad Emma Stone gör oss nyfikna på var en uppföljare skulle kunna ta vägen.

Regissören Craig Gillespie väntas återvända, och bara häromdagen pratade han om sina tankar för en eventuell fortsättning:

- Jag känner att vi precis har lärt känna henne. Jag skulle vilja se mer av en fullfjädrad Cruella i sitt esse. Hon har nu hittat sitt stödsystem och kan utveckla sitt varumärke. Jag skulle gärna se var hon tar vägen, och hur hon nästan kan förgöra sig själv om hon inte är försiktig med all sin makt.

"Cruella" går nu på bio och finns att se på Disney+ mot en avgift på 249 kronor.
| 5 juni 2021 08:40 |