Serie

Skribent

MovieZine

4 augusti 2022 | 13:15

Här är premiärerna på Disney+ i augusti 2022

Streamingjätten Disney+ bjuder på nytt från både Marvel, Star Wars och Pixar under den kommande månaden. (Uppdaterat med fler titlar och premiärdatum.)
Marvel Studios nästa stora originalserie "She-Hulk: Attorney at Law" handlar om Bruce Banners kusin. I Star Wars prequel-serien "Andor" återser vi en av hjältarna från filmen "Rogue One". Mer rymdäventyr väntar i Pixars "Lightyear" som redan nu landar på streaming. Och när barnen lagt sig finns det mer vuxen sci-fi att hitta i skräckthrillern "Prey".
 
Redan nästa vecka, den 27 juli, släpps kriminalserien "Under the Banner of Heaven" med Andrew Garfield. Här hittar du samtliga premiärer på Disney+ i juli.
 
(Artikeln har uppdaterats med fler titlar och premiärdatum.)
 
 

Lightyear - 3 augusti

 
Från Disney och Pixar kommer det animerade äventyret om Buzz Lightyears bakgrund - raka vägen från bioduken. "Lightyear" följer hjälten som "Toy Story"-leksaken inspirerats av när han ger sig ut på ett intergalaktiskt äventyr med sina rekryter Izzy, Mo och Darby samt robotföljeslagaren Sox. Ett brokigt gäng som tar sig an sitt största uppdrag hittills – att arbeta tillsammans för att komma undan den onde Zurg och hans robotarmé.
 
 

Prey - 5 augusti

 
Dags att se över de där föräldrakontrollerna innan barnen blir traumatiserade för livet… Nu kommer en våldsam prequel till 80-talsfilmen ”Rovdjuret”, en helt ny actionthriller som utspelar sig i Comache-folkets land för 300 år sedan. Vi följer den unga kvinnan Naru som är en stenhård och mycket skicklig krigare. När hennes läger hotas av fara ger hon sig ut för att skydda sitt folk. Hon möter på ett utomjordiskt rovdjur med tekniskt avancerade vapen, vilket resulterar i en blodig och skrämmande uppgörelse. Dan Trachtenberg (”10 Cloverfield Lane”) står för regin.
 
 

Lego Star Wars Summer Vacation - 10 augusti

 
Finn har arrangerat en överraskningsresa för sina vänner ombord på det galaktiska rymdskeppet The Halcyon. Men Finns plan går snabbt fel när han separeras från gruppen. Ensam ombord på Halcyon möter Finn tre Force Spirits – Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker och prinsessan Leia, som var och en delar med sig av sina egna oväntade berättelser om semestrar som gått fel.
 
 

I Am Groot - 10 augusti

 
Inget kan skydda galaxen från den här busiga bäbisen. Så var redo när Baby Groot intar scenen i sin helt egna serie Marvelproducerade kortfilmer. Vi får se honom växa upp och hamna i problem bland stjärnorna. Och ja, det är Vin Diesel som lånar ut sin röst även här!
 
 

She-Hulk: Attorney at Law - premiär 18 augusti

 
I Marvel Studios "She-Hulk: Attorney at Law" specialiserar sig advokaten Jennifer Walters (Tatiana Marslany) på övermänskliga rättsfall samtidigt som hon måste hantera livet som en singel i 30-årsåldern som då och då råkar bli en enorm superstark Hulk. Kan bli knepigt att kombinera jobbet som jurist med nyfunna superkrafter. Men räcker det för en ny tittarsuccé? Serien kommer visas på torsdagar.
 
 

Andor - premiär 21 september

Obs! Premiärdatumet har flyttats och serien släpps inte längre i augusti.
 
I serien ”Andor” utforskar vi en ny del av galaxen med fokus på Cassian Andors resa. Serien berättar historien om det spirande upproret mot imperiet i en tid av faror, svek och intriger när Cassian ger sig ut på den väg som ska förvandla honom till en rebellhjälte. Diego Luna upprepar sin roll från populära spinoff-filmen ”Rogue One”. Vi ser förstås fram emot att se Stellan Skarsgård kliva in i Star Wars-galaxen i rollen som rebell-ledare.
 

Fler premiärer på Disney+ i augusti

 
3 augusti
Code Black (säsong 1-3)
Fancy Nancy Clancy (säsog 3)
Wu-Tang: An American Saga (säsong 2)
Lightyear'
 
5 augusti
Prey
 
10 augusti
Bluey (säsong 3)
Lego Star Wars sommarlov
I Am Groot (premiär)
 
17 augusti
Killing Eve (säsong 1-3)
Single Parents (säsong 1-2)
Spidey och hans fantastiska vänner (säsong 1)
 
18 augusti
She-Hulk (premiär)
 
24 augusti
American Crime (säsong 1-3)
Ice Road Rescue (säsong 6)
No Return
Ocean Wreck Investigation (säsong 1)
 
31 augusti
Advokaterna (säsong 1-8)
| 4 augusti 2022 13:15 |