Film

Skribent

Alexander Kardelo

26 oktober 2019 | 08:30

Disney gör nytt försök med "Pirates of the Caribbean"

Den här gången med "Chernobyl"-skaparen Craig Mazin ombord på piratskeppet.
Disney verkar ha lite problem med att sjösätta en ny "Pirates of the Caribbean"-film. Deras senaste försök till en reboot involverar "Pirates"-veteranen Ted Elliott och "Chernobyl"-skaparen Craig Mazin, skriver Variety.

Mazin skrev en rad "Scary Movie"- och "Baksmällan"-filmer innan han bytte spår och producerade den hyllade miniserien "Chernobyl" åt HBO. Det återstår att se om hans vision för "Pirates of the Caribbean 6" består av larvig humor eller realistiska skräckscenarion - förhoppningsvis kanske lite av båda?

Det var ganska exakt ett år sen som vi skrev att en reboot var på väg från manusförfattarna bakom "Deadpool" och "Zombieland". Heta duon Paul Wernick och Rhett Reese skulle skriva nästa film. De är inte längre inblandade.
 

"Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge" kom på bio 2017.
 
 
Däremot vet vi att Jerry Bruckheimer producerar, som han gjort med de senaste fem delarna i den populära äventyrsserien. Men det är fortfarande inte klart om fansen får återse Johnny Depp i den ikoniska rollen som kapten Jack Sparrow.

En del medier har spridit ryktet om att "Jumanji"-skådespelerskan Karen Gillan skulle leda en pirat-reboot. Detta har inte bekräftats.
 
Vill ni se mer "Pirates" på bio? Vilken riktning borde filmserien ta härnäst - en reboot eller en uppföljare?
| 26 oktober 2019 08:30 |