Film

Skribent

Andreas Samuelson

5 februari 2024 | 09:00

Digitalpremiär för 2023 års knäppaste komedi av ”Borat”-regissören

”Borat”-regissören Larry Charles regisserade den knäppa filmatiseringen av en lika knäpp scenmusikal. Nu kan du hyra eller köpa ”Dicks: The Musical”.
Duon Josh Sharp och Aaron Jackson både roade och chockade folk med sin scenmusikal ”Fucking Identical Twins”. Det är även de som skrivit manus och spelar huvudrollerna i filmversionen "Dicks: The Musical", som är regisserad och producerad av Larry Charles (”Borat”, ”Brüno”).
 
Handlingen följer två unga, sexistiska och självupptagna toppsäljare (Sharp och Jackson). När deras företag slår sig samman möts de och inser att de är enäggstvillingar som serverats vid födseln. Snart inleds en plan att återförena deras excentriska föräldrar (Nathan Lane och Megan Mullally).
 
Det är en överdriven, absurd och knäpp musikalkomedi utan vett eller sans men gott om minnesvärda scener och rolltolkningar. Lane och Mullally är inte oväntat fantastiska medan rapparen Megan Thee Stallion och SNL-komikern Bowen Yang har kul biroller. Här finns allt från en flygande vagina (!) och groteska monster till en av årets bisarraste sexscener.
 
”Detta är en visuellt och verbalt våghalsig satir som friskt skämtar om bland annat sexualitet, manlighet och gamla haggor med fittor på flykt.” skrev Jonna Vanhatalo i sin recension från i fjol.
 
Nu kan du hyra eller köpa ”Dicks: The Musical” på SF Anytime.
 
Se trailern här:

| 5 februari 2024 09:00 |