VIDEO

Skribent

MovieZine

24 december 2022 | 11:00

Detaljerna du missade i "En annorlunda värld"

Nya Disneyfilmen finns nu att streama, bara en månad efter premiären. Här är påskäggen att titta efter längs familjen Clades stora äventyr.
I slutet av november släppte Disney årets stora animerade film, "En annorlunda värld". Och som en tidig julklapp till alla barnfamiljer som inte tog sig iväg på bio finns den redan nu att streama på Disney+.
 
ScreenRant har varit vänliga nog att sätta ihop en video som går igenom några spännande detaljer, påskägg och annat som är lätt att missa första gången man ser äventyrsfilmen - och här finns mycket att upptäcka! Här stärks bland annat en populär teori om hur flera Disneyfilmer är en del av samma universum - titta bara på likheterna mellan landet Avalonia och "Frost"-filmernas Arendal...
 
Varning för spoilers såklart, så spara gärna videon tills du har sett filmen iallafall en gång.
 
 
"En annorlunda värld" handlar om en bondefamilj som sveps iväg på ett storartat äventyr när landets energikälla håller på att dö ut.
 
- Jag ville berätta något om miljön. Men jag älskar också äventyr, enormt mycket! Jag såg möjligheten till en generationsberättelse som pratar om vad det innebär att vara en god förfader. Att göra en film om miljön förklädd till ett actionäventyr, berättade regissören Don Hall för MovieZine nyligen.
 
Vad tyckte du och familjen om "En annorlunda värld"? Kommentera gärna.
| 24 december 2022 11:00 |