Serie

Skribent

MovieZine

9 oktober 2018 | 18:00

Trailerpremiär: Nya bevis dyker upp i "Making a Murderer - del 2"

Nya avsnitt av den omtalade dokumentärserien släpps den 19 oktober. Se den nya trailern här.
Är du redo att chockas, äcklas och förvånas framför tv:n igen? Nästa vecka släpps helt nya avsnitt av den otalade true-crime-serien "Making a Murderer", som skildrar vad som hänt sedan premiären 2015.
 
Ingen har väl kunnat undgå historien om Steven Avery, som efter 18 år i fängelse rentvåddes och släpptes fri - bara för att dömas för ett nytt mord. Domen var bara början, och i del 2 av "Making a Murderer" återvänder filmskaparna Laura Ricciardi och Moira Demos för att möta Avery, hans medåtalade systerson Brendan Dassey, deras familjer och försvarsadvokater.

Seriens 10 nya avsnitt går på djupet och granskar den fällande domens konsekvenser och påverkan på samtliga inblandade, skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Tittarna introduceras även för advokaten Kathleen Zellner och hennes kamp för att bevisa Averys oskuld. Filmskaparna följer Zellner, som genom seriens gång upptäcker oväntade bevis för vad som kan ha hänt den mördade Teresa Halbach, och om hur och varför juryn dömde Steven för hennes mord.
 
 
"Making a Murderer - del 2" har premiär på Netflix den 19 oktober.
| 9 oktober 2018 18:00 |