RYKTE

Skribent

MovieZine

26 december 2019 | 12:00

"Desperate Housewives" kan komma tillbaka med fler avsnitt

Eva Longoria sägs vara ivrig på att återvända till det dramatiska kvarteret runt Wisteria Lane.
Trenden att damma av gamla tv-succéer för en ny säsong är inte över än. Nästa år verkar det som att "Desperate Housewives" kan göra ny entré i våra liv, med sina perfekta frisyrer, välklippta gräsmattor och skelett i garderoben.

Sajten Instinct berättar att Eva Longoria ska leda den nya säsongen, dock utan sina gamla grannar.

I de nya avsnitten kan vi få se karaktären Gabrielle Solis återvända till Wisteria Lane med en hemsk hemlighet. Alla hennes gamla vänner har flyttat ut, och istället får vi möta nya hemmafruar. Rollistan sägs bestå av Lena Headey ("Game of Thrones") och Dominique Jackson ("Pose").
 
Large 37eaaec65f2a52ed7c5fb50323da3ad9 dh2020
 
Men tyvärr, det är oklart hur mycket sanningshalt det ligger i rapporterna. Trots att en snygg promobild cirkulerar på nätet så är det här helt obekräftade uppgifter. Vi får vänta och se om/när tv-bolaget ABC själva väljer att dela den goda nyheten med världen.
 
Eva Longoria har länge sagt att hon gärna spelar in fler avsnitt, senast i en intervju med brittiska Metro i höstas:
 
- Jag saknar att vara Gabby. Jag skulle göra det utan att tänka efter. Jag älskar serien och alla dessa karaktärer, och jag saknar Wisteria Lane.

Den populära dramakomediserien "Desperate Housewives" sändes i åtta säsonger mellan åren 2004 och 2012. Förutom Eva Longoria kunde vi följa Teri Hatcher, Marcia Cross, Felicity Huffman, Nicolette Sheridan och Vanessa Williams liv i den idylliska förorten.
| 26 december 2019 12:00 |