Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

7 augusti 2017 | 16:00

Den tredje säsongen av "Rick and Morty" går nu att se på Netflix

Den efterlängtade nya säsongen av "Rick and Morty" hade premiär i slutet av juli, men för oss svenskar fortsatte väntan - tack vare Netflix är den nu över!
En av tv-världens mest innovativa och underhållande serier är tillbaka efter ett långt uppehåll. Skaparna bakom "Rick and Morty" gick i början av sommaren ut och förklarade att förseningen berodde på den bästa möjliga anledningen. De ville vara säkra på att deras nya manus klarade av att leva upp till samma skyhöga nivå som dess föregående säsonger.
 
Några av er kanske redan sett att det första avsnittet av den tredje säsongen letat sig ut på Netflix. Det framgår däremot inte när övriga avsnitt kommer att dyka upp på "Rick and Mortys" Netlix-sida. Med tanke på att det första avsnittet hade premiär redan den 1 april, så har de fram tills nu varit oklart vad som faktiskt gäller här i Sverige.
 
 
MovieZine har idag varit i kontakt med den svenska pressavdelningen hos Netflix och kan äntligen bekräfta: Vi kommer kunna ta del av nya avsnitt varje onsdag! Nästa avsnitt dyker med andra ord upp den 9 aug och sedan rullar det på med ett ytterligare den 16 aug, 23 aug, 30 aug osv.
 
Eftersom tre avsnitt hunnit visas i USA redan kommer vi att ligga en vecka efter jänkarna, men vi slipper åtminstone (tack och lov) att vänta på att hela säsongen sänts färdigt innan vi får ta del av dem! Den tredje säsongen kommer att bestå av totalt 14 nya avsnitt, drygt 20 minuter långa.
 
Kommer du att ge den tredje säsongen av "Rick and Morty" en chans?
| 7 augusti 2017 16:00 |