Serie

Skribent

Josefine Krischausky

25 juli 2021 | 09:25

Den sista säsongen av "Lucifer" har fått ett premiärdatum

I höst har det blivit dags för Lucifer Morningstar att lösa sina sista mysterier, i den sjätte säsongen av den omtyckta serien.
Den populära tv-serien "Lucifer" har lyckats räddas från att bli nedlagd ett flertal gånger, men nu tycks slutet trots allt vara närmare än någonsin. Den sjätte säsongen, som har blivit bekräftad som seriens sista, har nu fått ett premiärdatum. 
 
Under en panel på Comic-Con@Home meddelar Netflix att de sista avsnitten släpps i september, knappt fyra månader efter att den andra delen av säsong fem hade premiär. Nyheten bekräftas även i en ny video på streamingtjänstens YouTubekanal. 
 
 
Under panelen passar huvudskådespelaren Tom Ellis och några av seriens producenter på att diskutera händelser från den förra säsongen – här kan en spoilervarning vara på sin plats – där vi exempelvis förlorade den centrala karaktären Dan Espinoza. De menar att ledsna tittare får vända sig till skådisen Kevin Alejandro, då det ska ha varit han själv som pitchade rollfigurens öde, i tron att den femte säsongen skulle vara seriens sista.
 
Men så blev det inte, utan Netflix valde, till en följd av fansens passion, att även beställa en sjätte säsong. De inblandade utlovar att vi återigen har en mycket händelserik säsong framför oss, där Lucifer Morningstar fortfarande har en hel del mysterier kvar att lösa. 
 
Den sjätte (och troligtvis sista) säsongen av "Lucifer" består av 10 avsnitt, och får premiär på Netflix den 10 september
| 25 juli 2021 09:25 |