Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

23 juni 2020 | 16:20

Återuppstår: Netflix beställer en sjätte och sista säsong av "Lucifer"

Det verkar vara helt omöjligt att lägga ned den populära tv-serien om den semestrande detektiv-djävulen, Lucifer Morningstar.
Vi har tidigare rapporterat om att nedläggningen efter "Lucifers" kommande femte säsong, inte verkade som att den skulle gälla längre. Efter att Netflix förhandlade om kontrakten för både seriens skapare och huvudrollsinnehavaren Tom Ellis. Nu visar det sig att Netflix mycket riktigt har lagt en beställning på en sjätte säsong - som verkligen ska bli seriens sista, vilket bekräftades på seriens officiella Twitterkonto.
 
Den som kan sin "Lucifer"-historia vet däremot att det är en serie vars fans redan har lyckats återuppliva sin favoritserie två gånger. Först lades serien ned av Fox, som sände de tre första säsongerna av "Lucifer". Därefter lade Netflix en beställning på en fjärde säsong och meddelade sedan att man skulle göra en femte och sista säsong. Men efter fansens klagomål och begär så utökade man den femte säsongen med fler avsnitt och delade upp den i två delar... och nu beställer man alltså en sjätte och "sista" säsong av "Lucifer". 
 
 
Det återstår att se om den sjätte säsongen av "Lucifer" verkligen blir den sista, men vi kan däremot glädjas åt att det definitivt blir en fortsättning efter den kommande femte säsongen, som får premiär den 21 augusti (bestående av åtta nya avsnitt) på Netflix.
 

Läs också: "Lucifer" är årets mest sedda streamingserie

 
Är du glad över att vi får en ytterligare "Lucifer"-säsong - eller tycker du att det börjar bli nog? Kommentera gärna nedan!
| 23 juni 2020 16:20 |