Film

Skribent

Alexander Kardelo

3 april 2018 | 10:00

Den officiella titeln till ”Avengers 4” kommer skrämma dig

Det påstår iallafall regissörerna Joe och Anthony Russo.
Det finns en anledning till att Marvel ännu inte offentliggjort titeln för ”Avengers 4”. Som fansen anat finns det där en potentiell spoiler för vårens ”Avengers: Infinity War”, så den officiella titeln för det fjärde och avslutande kapitlet kommer dröja.

Samtidigt säger filmskaparna att titeln ”borde skrämma” fansen. Detta kom i en kommentar på Twitter, där en följare skriver att ”det faktum att bröderna Russo inte släpper titeln för att den spoilar ”Infinity War” skrämmer skiten ur mig”.
 
 
Visst är det ett effektivt sätt att bygga hajp, och det återstår att se hur pass otäck undertitel de faktiskt kan ha hittat. Det blir också intressant att se när titeln släpps - när är det alltså fritt fram att spoila händelserna i ”Infinity War”, med tanke på att inte alla kanske ser filmen så fort den kommer upp på bio?
 
Förmodligen var det bara ett sätt av Russos att skoja med ett fan, även om det mesta kan tolkas som skrämmande för hardcore-Marvelnördar.
 
 
Hjältarnas sammandrabbning med Thanos i ”Avengers: Infinity War” får premiär den 25 april. Än så länge namnlösa finalen ”Avengers 4” släpps ett år senare, den 3 maj 2019.
 
Hur går era tankar kring titeln på "Avengers 4"? Vad tror ni att filmen får heta? Spekulera nedan.
| 3 april 2018 10:00 |