Film

Skribent

Viktor Jerner

10 oktober 2017 | 06:15

Den efterlängtade nya trailern till "Star Wars: The Last Jedi" är här

Den 13:e december drabbas vi av "Star Wars"-feber igen när "The Last Jedi" träffar biodukarna. Se den ödesmättade nya trailern + en färsk poster!
Väntan är över! Den nya trailern till Rian Johnsons "Star Wars: The Last Jedi", uppföljaren till "Star Wars: The Force Awakens" tillika en av årets absolut mest efterlängtade filmer, släpptes under natten.
 
Johnson, mannen bakom filmer som "Brick" och "Looper", är ett ypperligt val av regissör och den tidigare trailern till filmen var ruskigt lovande, så att säga att förväntingarna ligger på hög nivå är en underdrift. Jag tror verkligen att den har potentialen att överträffa "The Force Awakens" på i princip alla plan och det ska bli ett sant nöje att hänga med på Rey, Finn och Poes fortsatta äventyr i galaxen. 
 
Kolla in den alldeles färska nya trailern nedan:
 
 
"Let the past die, kill it". Wow, det är så där man gör en trailer! Även om den är ödesmättad och härligt fullmatad med nytt material berättar den inte allt för mycket om själva storyn i filmen, utan lämnar det mesta till den kommande bioupplevelsen. Allt från rymdstriderna och närbilden på Snoke till den känslosamma mentala kopplingen mellan Leia och Kylo Ren och det gulliga Porg-skriket gör mig gränslöst taggad på att få avnjuta det här i december.
 
Idag släpptes också en ny poster till "Star Wars: The Last Jedi":
 
 
"Star Wars: The Last Jedi" har premiär på bio i Sverige den 13:e december, sitter du bänkad i biostolen på premiären?
| 10 oktober 2017 06:15 |