Film

Skribent

Josefine Krischausky

13 juni 2022 | 23:20

Den nya "Paddington"-uppföljaren har fått en officiell titel

Den publikkära björnen återvänder till sina hemtrakter i "Paddington i Peru", som börjar spelas in nästa år.
En liten tid har hunnit gå sedan vi senast hörde någonting om "Paddington 3", men en ny uppdatering försäkrar oss om att den efterlängtade uppföljaren fortfarande är på gång. The Hollywood Reporter rapporterar att arbetet fortsätter att gå framåt, samt att filmen nu har ett officellt namn.
 
Titeln för den nya uppföljaren lyder "Paddington in Peru", vilket dessutom säger lite mer om filmens handling, som i övrigt fortsätter att hållas så hemlig som möjligt. Vi verkar iallafall kunna vänta oss att få se Paddington återvända till sina hemtrakter i den peruanska djungeln, där han höll till innan sina stora äventyr i London. 
 
På samma gång meddelas det att en regissör nu har klivit ombord på projektet. Långfilmsdebutanten Dougal Wilson tar över ansvaret efter Paul King, som låg bakom de två första filmerna i serien, men nu endast stannar kvar som exekutiv producent. 
 
Däremot är det ännu inte helt bekräftat vilka skådespelare som kommer att återvända i uppföljaren. Det är dock mycket möjligt att Ben Whishaw – som bara häromveckan upprepade sin roll i en kort sketch, tillsammans med ingen mindre än drottning Elizabeth – även denna gång kommer att göra rösten till Paddington. 
 
Alla som ser fram emot att återse den charmige björnen på bioduken får dock hålla ut ett litet tag till. Det var tidigare sagt att "Paddington in Peru" skulle börja filmas i år, men inspelningarna, som kommer att äga rum i både London och Peru, är nu framflyttade till 2023. 
| 13 juni 2022 23:20 |