Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

19 augusti 2016 | 08:30

Den första trailern för "Jean-Claude Van Johnson" lockar med sin konstighet

Trailern har ingenting att göra med handlingen - vilket gör det så intressant!
Jean-Claude Van Damme må ha åldrats sedan sina glansdagar som actionhjälte, men han är inte rädd för att spela den här typen av roller fortfarande. I själva verket är han inte rädd för att spela alla sina kända roller på en gång i en och samma tv-serie. 

I det nya projektet "Jean-Claude Van Johnson" spelar han nämligen sig själv fast under pseudonym, som en avdankad action-skådis som efter en kontakt med en gammal flamma bestämmer sig för att komma tillbaka starkare än någonsin och slåss mot världens alla bad guys.


Amazon firar dagens premiär av pilotavsnittet genom att släppa en väldigt märklig trailer: den visar nämligen ingenting av vad synopsisen beskriver. Istället presenteras en nästan melankolisk JCVD i morgonrock, som bor lyxigt och som narcissistiskt använder sitt eget hygienmärke, men lever på pop-tarts och läser om Max Landis i Variety till soundtracket av "Ne me quitte pas". Visst, han tittar på en poster av sitt forna jag och hans liv tycks innehållslöst vilket är katalysatorn för att han ska ta upp sitt gamla jobb igen, men trailern ger inga smakprov på action - förmodligen för att vi redan vet vad han är kapabel till. 

Någonting med trailerns humor är så jäkla tilltalande att jag verkligen hoppas att piloten leder till en hel säsong av "Jean-Claude Van Johnson"!

Pilotavsnittet släpps på Amazon Prime under dagen.

Vill du se "Jean-Claude Van Johnson"?
| 19 augusti 2016 08:30 |