Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

16 september 2017 | 10:30

Den efterlängtade andra säsongen av "Jessica Jones" är färdigfilmad

En av de mest omtyckta Netflix/Marvel-serierna, "Jessica Jones", dyker förhoppningsvis upp med en andra säsong redan i början av 2018.
Samtliga av de fyra första Netflix/Marvel-produktionerna; "Daredevil", "Jessica Jones", "Luke Cage" och "Iron Fist", har förnyats med nya säsonger. Nu har "Jessica Jones" blivit den första att spelas in färdigt, rapporterar Screenrant.
 
Vi kunde nyligen ta del av Krysten Ritters omtyckta karaktär i den första säsongen av "The Defenders". Men de allra flesta av oss som har sett de olika Netflix/Marvel-serierna längtar nog mest efter att få se henne tillbaka i sin egen serie.
 
Under den första säsongen verkade det onekligen som om vi hade fått se det sista av karaktären Kilgrave (David Tennant), den enligt mig överlägset bästa Netflix/Marvel-skurken hittills, men han är bekräftad även för den nya säsongen.
 
 
Det återstår att se om hans återkomst kommer vara i form av tillbakablickar, som en slags mental manifestation som bara Jessica kan se eller om The Hand hann använda lite av sin återuppståndelse-juice innan den tog slut. Oavsett vilket så blir det mer av Kilgrave - vilket förhoppningsvis innebär att den psykologiska terrorn kommer att vara en del av säsong två av "Jessica Jones" också.
 
I och med att "Jessica Jones" är den första serien vars nya säsong är färdiginspelad, och den senaste var så sent som 2015, lär det bli den första Netflix/Marvel-serien att dyka upp under 2018. Det är i nuläget däremot oklart när det blir av.
 
Först ska vi däremot få ta del av den första säsongen av "The Punisher" - med premiär någon gång under november i år. Netflix delade nyligen med sig av ett gäng grymma bilder från Jon Bernthals kommande serie. Nu inväntar vi bara ett definitivt premiärdatum.
| 16 september 2017 10:30 |