Film

Skribent

Jonatan Blomberg

25 juli 2017 | 00:30

Den 25:e James Bond-filmen har fått ett officiellt premiärdatum

Det är inte mycket vi vet med säkerhet kring nästa Bond-film, men nu har vi i alla fall fått ett datum att se fram emot: Den 8 november 2019 är det dags!
Metro-Goldwy-Mayer och Eon Productions bekräftade under måndagen att James Bond kommer tillbaka 2019, rapporterar Variety. Nästa Bond-film blir den 25:e i ordningen, vilket kanske sätter lite extra press på de involverade. Det återstår däremot fortfarande att se huruvida Daniel Craig kommer att ställa upp igen eller inte.
 
Craig har själv sagt att han hellre skär upp sina handleder än att göra rollen en gång till - men också att om de erbjuder så mycket pengar att han omöjligt kan tacka nej, ja då tackar han med andra ord inte nej. Skulle de lyckas övertyga Craig att komma tillbaka lär det däremot bli den sista gången vi får se honom i rollen med rätt att döda.
 
Samtidigt som premiärdatumet offentliggjordes så meddelades det att regissör och skådespelare knutna till filmen, kommer att avslöjas vid ett senare tillfälle. Även titeln på den 25:e filmen är i nuläget oklart.
 
Vad vi däremot nu vet, officiellt, är att filmen kommer skrivas av Neal Purvis och Robert Wade - som tidigare har arbetat med "Casino Royale", "Quantum of Solace", "Skyfall" och "Spectre". Samt att premiären av nästa Bond-film blir den 8 november 2019.
 
Förbered er på vilda spekulationer kring val av regissör, namn på filmen och huruvida Craig kommer tillbaka, ett tag till framövet med andra ord. Vi har åtminstone tagit ett av de första officiella stegen mot nästa premiär!
 
Tror du att de kommer lyckas övertala Daniel Craig att göra en sista Bond-film eller inte?
| 25 juli 2017 00:30 |