Film

Skribent

Erika Jarhed

17 mars 2023 | 13:00

Artisten Demi Lovato gör regidebut hos Hulu

Demi Lovato regidebuterar med dokumentären "Child Star" hos Hulu som ger röst till före detta barnstjärnor om problematiken av att växa upp i rampljuset.
Dags för artisen Demi Lovato att återigen ge sig in i filmbranschen. Senast vi såg henne i en film var i "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga" från 2020, och 2021 fick vi följa henne i hennes egen dokumentär "Demi Lovato: Dancing with the Devil" som släpptes på YouTube. Denna gången kommer vi dock inte att få se Lovato framför kameran då Deadline meddelar att artisten ska regidebutera med en dokumentär hos Hulu.
 
I filmen, som för närvarande går under arbetstiteln "Child Star", så kommer före detta barnstjärnor att få tala ut om hur deras uppväxt och framtid har påverkats av att växa upp i rampljuset. Detta är ju något som Lovato är väl bekant med i och med hennes tidiga Disney-år.
 
Vilka deltagarna är har ännu inte avslöjats, men deras erfarenheter kommer bland annat att beskrivas genom intima samtal ledda av Lovato.
 
- Det finns ingen bättre film eller ett bättre ämne för min regidebut än den här historien som ligger väldigt nära mig. Vårt projekt belyser viktiga budskap om att växa upp i allmänhetens ögon, lära sig att skydda våra gränser och att bli aktiva förespråkare för våra egna öden, säger Demi Lovato i ett uttalande.
 
Lovato kommer att regissera tillsammans med Nicola Marsh som tidigare har regisserat Netflix-dokumentären "Stay on Board: The Leo Baker Story" från 2022.
 
Exakt när "Child Star" kommer att släppas har ännu inte tillkännagivits. 
| 17 mars 2023 13:00 |