Film

Skribent

Mats Karlsson

9 maj 2018 | 18:30

Deadpool gör sin egen version av "Avengers"-brevet

Wade Wilson ber också alla fans att hålla käften när de har sett filmen.
Strax innan biopremiären av "Avengers: Infinity War" gick bröderna Russo ut med ett öppet brev till alla fans och bad dem inte spoila något. Nu gör Ryan Reynolds samma sak, men självklart på bästa Deadpool-manér.
 
 
Som alltid när det handlar om Deadpool gör det sig bäst oöversatt, men väldigt kortfattat ber Wade Wilson/Deadpool (Ryan Reynolds) alla att inte avslöja allt roligt som händer i filmen. Han påpekar också att få personer känner till filmens egentliga handling och givetvis är inte Ryan Reynolds en av dem.
 
Trots riskerna med att översätta bort Deadpool-humorn är den svenska synopsin inte alls dum:
 
Marvels snabbkäftade legosoldat är tillbaka! Större, bättre och stundtals mer byxlös än någonsin. När en supersoldat anländer på ett mordiskt uppdrag tvingas Deadpool fundera över vänskap, familj och vad det egentligen innebär att vara en hjälte – samtidigt som han kickar 50 nyanser av röv. För att göra det rätta måste man ibland fajtas fult.
 
Förutom Ryan Reynolds som Wade Wilson/Deadpool får vi också se Josh Brolin som Cable, Zazie Beetz som Domino och Bill Skarsgård som Zeitgeist. Men även skådespelarna Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, T.J. Miller och Terry Crews dyker upp.
 
"Deadpool 2" får svensk biopremiär 16 maj.
| 9 maj 2018 18:30 |