Film

Skribent

Mats Karlsson

3 april 2018 | 19:00

"Avengers: Infinity War"-regissörerna ber fansen att inte spoila filmen

Joe och Anthony Russo berättar i ett öppet brev om sekretessen för filmen.
Biopremiären av "Avengers: Infinity War" närmar sig med raska steg och regissörsduon Joe och Anthony Russo har bestämt sig för att ta det säkra före det osäkra och be alla fans att inte spoila filmen.
 
I ett öppet brev skriver bröderna Russo så här:
 
Till världens bästa fans.

Vi ska precis ge oss ut på pressturnén för "Avengers: Infinity War". Vi kommer att besöka fans runtom i världen och enbart visa utvalda delar av filmen, allt för att undvika spoilers för de kommande biobesökarna.

Vi kommer inte visa filmen i sin helhet innan galapremiären i Los Angeles, strax innan den globala biopremiären. Alla inblandade har jobbat otroligt hårt under de här två åren, för att hålla en rigorös sekretess. Endast några få personer känner till filmens handling.

Vi vill be er att efter ni har sett "Infinity War" att ni håller samma sekretess som vi har gjort, så att alla fans får samma bioupplevelse när de ser filmen för första gången. Spoila inget för någon annan, precis som du själv inte skulle vilja bli spoilad.

The Russo Brothers
 
 
En som direkt tog åt sig var Tom Holland, som flera gånger har påpekat hur svårt han har att hålla tyst. Med glimten i ögat publicerade den unge britten följande svar:
 
 
"Avengers: Infinity War" får biopremiär 25 april här i Sverige, det vill säga två dagar innan USA-premiären.
| 3 april 2018 19:00 |