Film

Skribent

Mats Karlsson

4 augusti 2013 | 11:01

De kan få spela Batman

Här är de sex skådespelarna som får slåss om Warner Bros gunst.

Bara för ett par dagar sedan rapporterade vi om ryktet att Warner Bros ville ha en äldre Batman i Zack Snyders uppföljare till "Man of Steel". Nu har Hollywod Reporter gått ett steg längre och presenterar en lista över de skådespelare som man kollar extra noga på.

Branschtidningen styrker påståendet att man vill ha en äldre Batman och att superhjälten ska vara erfaren. Skådespelarna som studion har fastnat för är:

Josh Brolin, 46 år ("No Country for Old Men"), Ryan Gosling, 32 år ("Drive"), Joe Manganiello, 36 år ("True Blood"), Richard Armitage, 41 år ("Hobbit: En oväntad resa"), Matthew Goode, 35 år ("Watchmen"), Max Martini, 43 år ("Pacific Rim").

Enligt ett par källor ska Josh Brolin vara favoriten, men samtidigt säger en annan källa att det är för tidigt att uttala sig om det.

Hollywood Reporter påpekar dock att man håller fortfarande på med manuset och att man har ännu inte tagit kontakt med någon av skådespelarna. Men det lär vara en tidsfråga innan man har gör sitt val, då man kommer att starta inspelningarna i början av nästa år.

| 4 augusti 2013 11:01 |