Film

Skribent

MovieZine

12 maj 2022 | 06:45

Hayden Panettiere med flera återvänder i ”Scream 6”

Nästa uppföljare välkomnar tillbaka flera av de överlevande karaktärerna. Biopremiär 31 mars 2023.
Den sjätte ”Scream”-filmen spelas in i sommar, och nu står det klart att flera av skådespelarna får återvända och möta Ghostface på nytt. 
 
The Wrap meddelar att Melissa Barrera (Sam), Jasmin Savoy Brown (Mindy), Mason Gooding (Chad) och Jenna Ortega (Tara) medverkar även i uppföljaren. De unga skådespelarna introducerades i vinterns reboot ”Scream” som kompisgänget i staden Woodsboro, som 25 år efter den första seriemördartragedin råkade ut för nytt blodbad. 
 
Hollywood Reporter tillägger att Hayden Panettiere dyker upp i rollen som Kirby Reed. Henne såg vi senast som en av tonåringarna i Wes Cravens "Scream 4" från 2011. Handlingen i den nya filmer sägs "följa fyra överlevare som lämnar Woodsboro bakom sig för att påbörja ett nytt kapitel".
 
Enligt tidigare rapporter ska också Courteney Cox komma tillbaka i rollen som Gale Weathers, som hon spelat ända sen originalfilmen från 1996. Än så länge vet vi inte om det även finns en plats för Neve Campbells Sidney. 
 
”Scream 6” regisseras återigen av duon Matt Bettinelli-Olpin och Tyler Gillett som tog över franchisen efter Wes Cravens död. Deras film spelade in 140 miljoner dollar på bio i början av året, och det dröjde inte länge innan studion gav grönt ljus åt en fortsättning. Den ser vi på bio 31 mars nästa år.
 
Vad tyckte ni om senaste "Scream"? Kommentera nedan.
| 12 maj 2022 06:45 |