Serie

Skribent

MovieZine

11 november 2014 | 14:00

De 10 mest bisarra händelserna i "Keeping up with the Kardashians"

Vi slutar aldrig fascineras av den säregna familjen Kardashian.
Sedan 2007 har "Keeping up with the Kardashians" rullat på i 9 säsonger och gett upphov till en hel rad spin-off-serier. TV-tittarna tycks aldrig sluta fascineras av den säregna familjen vars egendomliga verklighet befinner sig så långt från vår egen.

Här är Kardashian-familjens mest bisarra reality-stunder som visar att de (oavsett vad kändistidningarna försöker tuta i dig med sina cellulitbilder) inte är som vi andra.

1. De tappar örhängen för 75 000 dollar


Säsong: 6. Under en semester i Bora Bora knuffar mamma Kris dottern Kim i det kristallklara havsvattnet, varpå Kim tappar ett av sina diamantörhängen - värt 75 000 dollar. Kim bryter tillfälligt i hop, men återfår senare sitt lugn när smycket återfinns på sandbottnen.


Kourtney försöker lugna ner sin syster.

2. De "fräschar upp sig" med ett ansiktslyft


Säsong: 6. Inför Kims extravaganta bröllop med Kris Humphries beslutar sig Kris för att lyfta ansiktet (för en kostnad av 50 000 dollar), med förklaringen att hon behöver "fräscha upp sig lite". Strax före operationen faller oroliga tårar nedför Kris kinder, men döttrarna är snabba att trösta och hinner lugna ner sin mamma innan hon rullas iväg mot operationssalen. 

Large da21c6072e4ff18cfcb3434f4e325934 2
Kris Jenner efter operationen.

3. De använder sina systrars bröstmjölk för att bota hudproblem


Säsong: Kourtney and Kim take Miami. Kim hittar en oväntad mirakelkur för sin envisa psoriasis när hon upptäcker att Kourtneys bröstmjölk lindrar besvären. Efter att i smyg ha stulit lite av sin systers mjölk och applicerat den på sina kliande ben berättar hon jublande för en kompis: "It's so much better!"

Large da21c6072e4ff18cfcb3434f4e325934 3
Kim med några droppar bröstmjölk på benet.

4. Deras överläppar blir större och större


Säsong: 7. Under en familjesemester i Dominikanska republiken vaknar Kris en morgon med en svullen överläpp á la Apu i Simpsons. Förklaringen "allergisk reaktion" biter inte på Kim, som istället misstänker att hennes mamma smugit ut mitt i natten för att i hemlighet plastikoperera läpparna. 

Large da21c6072e4ff18cfcb3434f4e325934 4
Ja, den är GIGANTISK.

5. De röntgar sina rumpor för att visa världen att de inte är fejk


Säsong: 6. När skvallertidningarna påstår att Kims generösa bakdel är fejk föreslår hennes systrar att hon borde röntga den för att tysta de envisa ryktena. För att göra det tydligt att röntgenplåtarna verkligen visar upp en implantatfri rumpa låter man en läkare jämföra dem med röntgenbilder på Kourtneys silikonbröst. Läkarens dom: "No implants."

Large da21c6072e4ff18cfcb3434f4e325934 5
"Told you so!"

6. De föder barn med en axelryckning


Säsong: 7. När det är dags för Kourtney att föda sitt andra barn ser hon ingen anledning att stänga av kamerorna. Men så är födseln också ganska odramatisk. Inför den samlade familjen drar Kourtney själv, utan några större ansträngningar, ut den lilla bebisen ur sin vagagay. "Kourtney just loves to pull out her own children", kommenterar systern Khloe efteråt.

Large da21c6072e4ff18cfcb3434f4e325934 6
Känsliga tittare varnas. (Sa jag det för sent?)

7. De lurar i sina söner potenshöjande droger


Säsong: 4. När Kris i smyg spetsar maken Bruces kaffe med en potenshöjande örtdrog råkar istället sonen Rob sörpla i sig superdrycken. Efter att ha tagit en liten eftermiddagslur vaknar Rob upp med ett plågsamt intensivt stånd, och tvingas under pinsamma omständigheter att uppsöka läkarvård.

Large da21c6072e4ff18cfcb3434f4e325934 7
Tryckt stämning i väntsalen.

8. De beter sig vidrigt mot servicepersonal


Säsong: 4. Efter att ha fått i sig lite (läs: alldeles) för mycket att dricka under Kims födelsedagsfirande i Las Vegas ger Kourtneys pojkvän Scott sina överklass-brat-sidor fritt spelrum och börjar bete sig som en total röv mot restautangpersonalen som serverar sällskapet. Efter att en av servitörerna har fått order om att bara servera Scott vatten blir den berusade gästen hotfull och trycker in en ihopknycklad 100-dollarsedel i servitörens mun. 


En TOTAL RÖV.

9. De bjuder sin familj på moderkaka


Säsong: 8. När gravida Kim berättar att hon funderar på att äta sin moderkaka efter födseln tycker alla i familjen, utom Kourtney, att idén är motbjudande. Under en middag några dagar senare bjuder systrarna familjen på ett mystiskt stycke kött, som ingen tycker smakar något vidare. "I guess you guys didn’t really like the way placenta tastes", säger Kim plötsligt och möter äcklade reaktioner innan hon hinner avslöja att hon bara driver med dem. I själva verket var det mystiska köttstycket en bringa som hade tillagats för att se ut som en moderkaka. Vilket förvisso kanske är äckligt nog.


"Vad sa du, sa du?"

10. De blir adlade


Säsong: 7. Efter att Kourtneys pojkvän Scott tröttnat på att "gå omkring som en bondtölp" köper han en blåblodig titel över internet och reser till England för att bli dubbad till riddare. Under adlingsceremonin får han en krona och en mantel och slutligen också rätten att kalla sig "Lord of the manor" ("godsägaren").

Large 1dda283ec620016d27eb1135c07fac3c 10
"Nu kommer de äntligen att respektera mig."

Vilka är era favoritögonblick med Kardashians? Kommentera nedan.

Jenny Ahonen
| 11 november 2014 14:00 |