Film

Skribent

Alexander Kardelo

18 juni 2018 | 12:00

DC-fans kräver "Justice League: The Snyder Cut"

Inte ens telebolaget AT&T slipper fansens märkliga krav.
Det viskas i nördkretsar om "The Snyder Cut", en närmast mytomspunnen Zack Snyder-version av "Justice League" som kanske, kanske inte existerar.

Snyder fick som bekant lämna storfilmen mitt under post-produktionen, och Joss Whedon tog över med kompletterande inspelningar som följd. Slutresultatet lämnade en del att önska, och det finns hardcore-fans som är övertygade om att Snyders version är svaret på alla deras frågor.

Under helgen spädde bland andra CBR på ryktet om att en "Snyder Cut" vid något tillfälle har existerat. Detta efter att storyboard-artisten Jay Oliva skrev på Twitter:

"Det var kanske inte 100% finslipat, men alla de planerade scenerna var filmade och inklippta i en tidslinje."

Om vi någonsin får se Snyders vision av "Justice League" är idag högst oklart. Men det hindrar inte fans från att tjata. Under helgen var det flera som försökte kontakta AT&T:s kundtjänst för att be dem släppa "The Snyder Cut" till allmän beskådan. AT&T är nyblivna ägare av Time Warner, vilket ger dem ägarskap över bland annat Warner Bros och DC:s filmuniversum, skriver Gizmodo.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
DC:s ambitiösa superhjältefilm "Justice League" kunde ha blivit förra årets stora höjdpunkt på bio. Men så blev det inte. Filmen fick nöja sig med "bara" 6,6 i IMDb-betyg och intäkterna gick sämre än någon annan film i DC Extended Universe.

| 18 juni 2018 12:00 |