DC FANDOME

Skribent

Alexander Kardelo

23 augusti 2020 | 12:00

DC Fandome 2020: Alla stora trailers och nyheter på ett ställe

Pattinson övertygar i första trailern till "The Batman", James Gunn skapar kaos bakom kulisserna på "The Suicide Squad" och Dwayne Johnson presenterar "Black Adam".
DC Comics skippade sommarens digitala Comic-Con, för att istället styra upp ett eget virtuellt event. Under helgen har hela världens fans kunnat kika in i DC Fandome och ta del av stjärnspäckade filmpaneler, höra stora avslöjanden och se heta trailers först av alla.

Har du missat någon av alla nyheter? Lugn, här kommer det hetaste i repris.
 

The Batman

 
Regissören Matt Reeves dök upp för en lång och informativ frågestund om den kommande Batman-filmen. Reeves berättade passionerat om hur hans version av superhjälten skiljer sig från de tidigare, genom att vara yngre och något mer oslipad, men starkt driven. Vi fick också en spektakulär första teaser-trailer som visar upp Robert Pattinson i titelrollen. Kort sagt - detta ser ljuvligt ut!
 
 

Wonder Woman 1984

 
Regissören Patty Jenkins och stjärnan Gal Gadot bjöd på en färsk trailer till "Wonder Woman 1984", som bland annat visar upp mer av skurken Cheetah (spelad av Kristen Wiig). Trots rykten om streamingpremiär håller Jenkins fast vid att hennes film kommer att släppas på bio - men frågan kvarstår, håller de det preliminära datumet 2 oktober?
 
 

The Suicide Squad

 
Om någon var orolig så finns det nog ingen anledning längre. "Guardians of the Galaxy"-regissören verkar bjuda på en fullsmockad, explosiv och lekfull uppföljare/reboot med Margot Robbie, Joel Kinnaman och nykomlingen Idris Elba i spetsen. "The Suicide Squad"-panelen avslöjade hela rollistan och vilka karaktärer de spelar, innan man bjöd på denna fina bakom-kulisserna-video.
 
 

The Flash

 
Vi har fått vänta länge på Ezra Millers solofilm, men nu börjar det dra ihop sig för inspelning. Regissören Andy Muschietti har förhoppningsvis hittat rätt ton för en film som ska blanda allvar och humor, när Barry Allen försöker rätta till en tragedi i det förflutna. Att öppna upp parallella universum gör det möjligt för cameos från Ben Affleck och Michael Keaton i sina respektive Batman-roller. Här är alt vi vet om "The Flash" hittills.
 
 

Black Adam

 
Dwayne Johnson utlovade en spektakulär antihjälte i "Black Adam"-panelen. Utrustad med några av DC-universumets mäktigaste superkrafter, och utan de spärrar som andra superhjältar har, kan det bli en minnesvärd ny bekantskap för biopubliken. En animerad teaser visar upp konceptbilder och berättar kort om Black Adams bakgrund.
 
 

Shazam! Fury of the Gods

 
David F. Sandbergs "Shazam! 2" invigde sin officiella undertitel, men utöver det fick vi inte veta mycket om den planerade uppföljaren. Det hindrade inte Zachary Levi från att ha kul med sina motspelare i en kort men underhållande panel.
 
 

Zack Snyder's Justice League

 
Historien bakom "The Snyder Cut" är rätt otrolig. Efter fansens påtryckningar, kampanjer och namninsamlingar fick Zack Snyder till slut en påse pengar av HBO Max för att klippa om "Justice League" precis som han ville. Resultatet är en fyra timmar lång miniserie som kommer att släppas någon gång under 2021. Kolla in teasern med helt nya scener med Batman, Superman, Wonder Woman, Cyborg och The Flash.
 
 
Under DC Fandome passade man också på att presentera två kommande spel. Spela som hjälte i "Gotham Knights" eller som skurk i "Suicide Squad: Kill the Justice League", som båda är under utveckling och släpps inom något år.
 
Kollade du också på DC Fandome? Vilken var den bästa panelen, och trailern?
| 23 augusti 2020 12:00 |