DC FANDOME

Skribent

Alexander Kardelo

22 augusti 2020 | 21:00

Nu vet vi mer om DC-filmen "The Flash"

Ezra Miller, regissören Andy Muschietti och manusförfattaren Christina Hodson bjöd på en snabb presentation av sin kommande DC-film under kvällens DC Fandome.
Superhjältefilmen "The Flash" presenterades med en panel under helgens DC Fandome. Väntan har varit lång, men snart ska "Justice League"-hjälten få sin solofilm med Andy Muschietti som regissör.

- Det är historien om en av de största superhjältarna i DC:s historia, vid sidan av Batman och Superman. För mig blev det en möjlighet att hitta tillbaka till barndomens upplevelser med serietidningarna, berättar Muschietti.

Muschietti blev det perfekta valet för filmen, enligt skådisen Ezra Miller. Han har förmågan att skifta mellan kul, läskiga och emotionella scener - och han har redan gömt några DC-påskägg i "Det"-filmerna.
 
 
Manusförfattaren Christina Hodson bekräftar sedan att tidsresor kommer att spela en viktig roll i Barry Allens historia:

- Batman förlorade sina föräldrar, Superman sin hemplanet och Harley Quinn sin äggmacka... Men Barry är den ende som kan gå tillbaks i tiden och förändra sin historia (...) Jag blev förälskad i The Flash när jag läste "Flashpoint". Det är storslaget och kul med en personlig historia om en pojke som försöker rädda sin mor.

Och som det nyligen avslöjats är både Michael Keaton och Ben Affleck redo att kliva in i sina gamla Batman-dräkter på nytt. Hur? Förklaringen är parallella universum, förklarar Ezra Miller:

- Vi har sett flera tolkningar av samma story. Den här filmen öppnar en dörr så alla dessa historier och karaktärer kan kollidera.
 
"The Flash" siktar på biopremiär 2022.
| 22 augusti 2020 21:00 |