Serie

Skribent

Viktor Eriksson

15 november 2023 | 22:30

David Schwimmer delar favoritögonblick med Matthew Perry

“Nu får det mig att le och sörja samtidigt”, skriver skådespelaren.
David Schwimmer har nu kommenterat sin vän och kollega Matthew Perrys plötsliga bortgång den 28 oktober i ett inlägg på Instagram. David Schwimmer och Matthew Perry spelade karaktärerna Ross och Chandler i den berömda tv-serien "Vänner".
 
“Tack för tio otroliga år av skratt och kreativitet. Jag kommer aldrig att glömma din oklanderliga komiska timing och leverans. Du kunde ta vilken dialog som helst och böja den efter din vilja, vilket resulterade i något så otroligt originellt och oväntat roligt att jag fortfarande häpnar. Och du hade hjärta. Och du var generös med det, och delade det med oss, så att vi kunde skapa en familj av sex främlingar”, skriver David Schwimmer.
 
I inlägget har David Schwimmer också postat en bild från “Vänner”-avsnittet “The One with All the Thanksgivings” som visar hur karaktärerna Ross och Chandler såg ut 1987.
 
“Det här fotot är från ett av mina favoritögonblick med dig. Nu får det mig att le och sörja samtidigt. Jag föreställer mig dig där uppe, någonstans, i samma vita kostym, händerna i fickorna, du ser dig omkring- "Kan det FINNAS fler moln?””
 
Matthew Perry blev 54 år gammal.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av David Schwimmer (@_schwim_)

 
| 15 november 2023 22:30 |