Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 augusti 2017 | 18:30

David Letterman gör comeback med en ny talkshow hos Netflix

Det står nu klart att David Letterman återvänder till tv från sin pension. 2018 kommer vi kunna se honom intervjua intressanta personer i en ny Netflixserie.
David Letterman kommer att leda en ny intervju/talkshow-serie hos Netflix, med start under 2018. Den nya serien kommer att bestå av sex entimmeslånga avsnitt där han intervjuar en intressant person per avsnitt, berättade Netflix i ett pressmeddelande som gick ut tidigare under dagen. 
 
David Letterman är den talkshow-värd som arbetat längst inom branschen och hann innan sin pension sända över 6000 talkshow-avsnitt. Med 52 Emmynomineringar och 10 vinster är han en av dem som vunnit det finaste tv-priset allra flest gånger. Letterman kommenterar själv nyheten om att han kommer tillbaka från sin pension, så här:
 
- Jag känner mig förväntansfull och lyckligt lottad över att få arbeta med det här projektet hos Netflix. Det här är vad jag har lärt mig, om du går i pension för att spendera mer tid med din familj - kolla upp det med din familj först.
 
Namnet på den nya serien samt vilka gästerna kommer att bli är ännu oklart. Men med tanke på att Netflix valt att försöka locka tillbaka just Letterman, med sina 33 år som intervjuande talkshow-värd, lär de ha siktet inställt på några riktigt stora namn.
 
En annan sak som är oklar är huruvida Letterman kommer att behålla sitt skägg som han slutade att raka samma dag han gick i pension. Det kanske kan bli en fin isbrytare om de ska försöka sig på intervjuer av lite svårare slag?
 
Är du peppad på att få se David Letterman hos Netflix?
| 8 augusti 2017 18:30 |