Film

Skribent

Alexander Kardelo

26 juni 2022 | 08:55

Därför tar Sandra Bullock en paus från skådespeleriet

"Jag är så trött, och jag är inte kapabel till att ta sunda, smarta beslut och jag vet om det."
Efter mer än 30 år i Hollywoods rampljus och 50 filmroller bakom sig är det dags för Sandra Bullock att ta en paus från skådespeleriet. I en öppenhjärtlig intervju med Hollywood Reporter berättar filmstjärnan att hon känner sig överarbetad och sliten.
 
- Jag vill inte följa någon annans schema än mitt eget. Jag är så utbränd. Jag är så trött, och jag är inte kapabel till att ta sunda, smarta beslut och jag vet om det, säger hon.
 
Bullock, 57 år gammal, har på sistone också producerat sina egna filmer som ”Bird Box”. Men efter att ha spelat in dramat ”The Unforgivable” och äventyrskomedin ”The Lost City” direkt efter varann vill hon lämna filmvärlden för att istället fokusera på sina två barn.
 
 
Filmrollerna har varit lite mer sporadiska nu än förr. Hon har exempelvis inte släppt en film mellan 2018-2021 och börjar inse att hon har varit något av en arbetsnarkoman:
 
- Jag har haft tur som kunnat ha ett stadigt arbete. Plötsligt insåg jag att jobbet blev min stödkrycka. Det var som att öppna kylskåpet hela tiden och leta efter något som inte fanns där. Jag sa till mig själv: ”Sluta leta för det finns inte. Du har det redan. Arbetet behöver inte validera dig.”
 
| 26 juni 2022 08:55 |