Film

Skribent

Thomas Linnaeus

13 maj 2022 | 13:00

Dan Stevens spelar huvudrollen i ”Godzilla vs. Kong 2”

”Downton Abbey”-skådisen Dan Stevens har blivit anlitad att spela huvudrollen i uppföljaren till ”Godzilla vs. Kong”.
“MonsterVerse”, som består av filmer om Godzilla, King Kong och deras vänner samt fiender, kommer att utökas ytterligare. Förutom en tv-serie om våra monstervänner som vi tidigare rapporterat om, kommer dessutom en uppföljare till “Godzilla vs. Kong”.

I uppföljaren till “Godzilla vs. Kong” återvänder Adam Wingard till registolen och nu rapporterar The Wrap att Dan Stevens (från bland annat “Downton Abbey” och “Skönheten och odjuret”) ska spela huvudrollen i monsterfilmen. Tidigare har de båda männen gjort “The Guest” ihop, och det verkar ha varit ett lyckat samarbete då Dan Stevens var tilltänkt att spela rollen Alexander Skarsgård till slut spelade i “Godzilla vs. Kong”. Om Dan Stevens ersätter Skarsgård, eller om han ska spela en ny karaktär är i nuläget okänt.
 
 
I takt med att restriktionerna lättades släpptes “Godzilla vs. Kong” tidigt under 2021. Den stora matchen mellan bestarna visade sig locka en stor publik och den stora skaran verkade vara överens om att filmen varken var ett mästerverk eller hafsverk - utan helt ok. Vi på MovieZine gav monsterfilmen 3 av 5 (läs recensionen här).

Premiär för “Godzilla vs. Kong 2” är ej satt ännu.
| 13 maj 2022 13:00 |