Serie

Skribent

Erika Jarhed

2 mars 2023 | 11:30

Daisy Ridley till Amazons nya thrillerserie "The Better Liar"

"Star Wars"-stjärnan Daisy Ridley har hoppat på den nya serien "The Better Liar" hos Amazon, med en serie-veteran bakom kameran.
Daisy Ridley har sedan sin medverkan i den senaste "Star Wars"-trilogin fått en stor framfart i sin karriär. Nu skriver Deadline att skådespelaren kommer att ha en roll, och även medverka som producent, för en ny serie hos Amazon med namnet "The Better Liar".
 
Den kommande serien är baserad på en roman med samma namn från 2020 av Tanen Jones. Bakom serien står Raelle Tucker, som tidigare har producerat serien "True Blood". Tucker kommer att både skriva manus och även verka som exekutiv producent för Amazons nya serie.
 
"The Better Liar" handlar om en kvinna som anställer en look-alike i ett försök att dölja hennes systers död för att göra anspråk på deras gemensamma arv, men efter att hennes bedrägeri avslöjas framkommer många fler farliga hemligheter. Romanen har beskrivits som en thriller som går i samma anda som Gillian Flynns "Gone Girl" och Paula Hawkins "The Girl on the Train". Det bådar minst sagt riktigt gott...
 
Serien kommer att vara Ridleys första större tv-roll.
 
Premiärdatum har ännu inte tillkännagivits. 
| 2 mars 2023 11:30 |