Spel

Skribent

Anders Eklöf

14 mars 2020 | 09:22

Mobilspelet "Game of Thrones Beyond the Wall" släpps 26 mars

Utvecklarna av det så kallade "free to play"-mobilspelet "Game of Thrones Beyond the Wall" har avslöjat när det släpps till iOS och Android.
På sina sociala medier har utvecklarna Behaviour Interactive avslöjat att spelet baserat på den populära tv-serien "Game of Thrones" släpps den 26 mars till iOS och den 3 april till Android. 
 
 
"Game of Thrones Beyond the Wall" är ett berättelsedrivet taktiskt rollspel. Spelet tar sin början två dygn innan starten av tv-serien, då befälhavaren Brynden Rivers har försvunnit bakom ismuren, som nu behöver en ny ledare. Det är här du kommer in, som tar rollen som den nya befälhavaren över Nattens väktare. 
 
Under äventyrets roll kommer du ha möjlighet att kontrollera karaktärer som Jon Snow, Melisandre och Daenerys Targaryen.
 
Spelet innehåller som sagt så kallade "free to play"-inslag och är alltså gratis att ladda ner, men innehåller digitala köp. Utvecklarna påstår dock att du inte behöver spendera en krona för att spela spelet. 
 
 
Personligen var jag en hängiven anhängare av tv-serien och tyckte till och med att slutet var relativt bra. Dock kan jag inte släppa tanken att det känns lite sent med ett mobilspel nu, flera månader efter att tv-serien fick sitt avslut. 
 
Vad tycker du om "Game of Thrones"? Kommer du spela "Game of Thrones Beyond the Wall"?
| 14 mars 2020 09:22 |