Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

27 januari 2015 | 17:00

Då har "Better Call Saul" Sverige-premiär

Netflix kommer visa "Breaking Bed"-spinoffen med start i februari.
Det har varit mycket ståjhej kring "Better Call Saul", som alltså kommer att utspela sig före händelserna i "Breaking Bad" och handla om brännvinsadvokaten Saul Goodman (Bob Odenkirk). 

Från början skulle både Bryan Cranston och Aaron Paul, som spelade Walter White och Jesse Pinkman i "Breaking Bad", ha gästat "Better Call Saul", men det ställdes in, då seriens upphovsmän, Vince Gilligan och Peter Gould, hellre vill att serien ska få stå på egna ben och finna egen mark. 


Det är dock inte omöjligt att duon dyker upp längre fram, en andra säsong blev nämligen beställd av sändande USA-kanalen AMC långt innan ens den första var färdigskriven.

Och på tal om att skriva, anledningen till att "Better Call Saul" har premiär först i år, och inte i höstas, beror på att Vince Gilligan har haft så svårt att få ur sig manusen i tid.

Men nu finns 10 entimmesavsnitt redo och den 9 februari släpps premiären på Netflix. Redan dagen därpå kommer andra delen, sedan droppar ett nytt avsnitt in varje tisdag, klockan 08.00 på morgonen. 

Ska ni ge Saul en chans?
| 27 januari 2015 17:00 |