Spel

Skribent

Anders Eklöf

21 juni 2021 | 13:34

"Cyberpunk 2077" går att köpa på Playstation igen

Efter sex månaders frånvaro på Playstation, går det buggiga spelet återigen att köpa digitalt.
När det efterlängtade spelet "Cyberpunk 2077" av CD Project Red lanserades i höstas fick det ta emot en hel del smällar från både kritiker och fansen, då det var fullt av buggar och levde för många inte upp till de skyhöga förväntningarna på "The Witcher III"-skaparnas senaste. 
 
Trots bristerna kallade vi på MovieZine det för "ett fantastiskt, men ofärdigt spel", gav det betyget 4 av 5 och utsåg det till ett av förra årets bästa spel
 
 
Förutom att utvecklarna gick ut med offentliga ursäkter på sociala medier, gick det så långt att Sony Interactive Entertainment valde att ta bort spelet från deras digitala butik Playstation Store "tills vidare". 
 
Sony sa då att de valde att ta bort spelet för att de "strävar efter att säkerställa en hög kundtillfredsställelse".
 
Nu cirka sex månader senare går CD Project Red ut med nyheten att spelet går att köpa igen på Playstation 4 och Playstation 5, samt att en gratis uppdatering för den nyare konsolen släpps någon gång i andra halvan av 2021. 
 
 
Utvecklarna påpekar dock att spelare kan "uppleva vissa fortsätta prestandaproblem med PS4-utgåvan, medan vi fortsätter att förbättra stabiliteten på alla plattformar". Sedan spelet släpptes i november 2021 har det uppdaterats en hel del, för att fungera bättre. 
 
Tycker du om "Cyberpunk 2077"? Om inte, kommer du ge det en ny chans framöver? 
| 21 juni 2021 13:34 |