Film

Skribent

Alexander Kardelo

9 mars 2021 | 09:35

"Coming 2 America" gör succé på Amazon Prime Video

Filmen sägs vara den största streamingpremiären sedan pandemin började.
Nya komedin "Coming 2 America" är, inte oväntat, en succé för Amazon Prime Video. Många nyfikna zappade in under helgen för att se Eddie Murphy återvända i uppföljaren till "En prins i New York" från 1988.

Streamingtjänsten hävdar att filmen är den största streamingpremiären i år - och till och med den största sedan pandemin började för ett år sedan, skriver IGN
 
Större än HBO Max-premiären av "Wonder Woman 1984" i USA? Större än "Extraction" på Netflix? Större än "Själen" på Disney+? Jo, tydligen så. Det är naturligtvis svårt att veta säkert, i en tid då alla streamingtjänster håller sina tittarsiffror hemliga. Men det är inte heller förvånande att "Coming 2 America" gav Prime Video en välbehövlig push och väckte allmänhetens kännedom för tjänsten.
 

Plågsamt tråkig, eller kanon?

 
Åsikterna om den nya filmen går dock isär hos publiken. Betygen landar på ljumna 5.5/10 hos IMDb och 2.4/5 bland MovieZines medlemmar. Våra läsare säger bland annat:

"Den var ju plågsamt tråkig, orkade inte titta klart." (Hans J)

"Den bjöd på mer humor än den första filmen så det var bra!" (Joakim F)

"Urusel humor, fjantig och helt meningslös." (Mikaela B)

"Såklart nostalgi, men jag tyckte den var kanon! Denna typ av filmer ska man såklart inte ta seriöst. Bara släppa garden och följa med i idiotin!" (Ingemar F)
 
Har du också sett "Coming 2 America"? Tyck till om filmen nedan.
| 9 mars 2021 09:35 |