exklusivt

Skribent

Alexander Kardelo

26 juli 2022 | 14:30

Colin Farrell spelar in Batman-spinoff under 2023

Berättar exklusivt för MovieZine: "Jag har läst det första manuset och det är... smaskigt!"
Colin Farrell skapade stora rubriker med sin roll i "The Batman" under våren. Dold under lager av smink gestaltade han Oswald Cobblepot, korruptionen personifierad, och en skurk som i serietidningarna sedermera blir känd som Pingvinen.
 
Mer ska det bli, för HBO Max har beställt en spinoff-serie med Pingvinen i fokus. I en exklusiv intervju med MovieZine får vi veta att inspelningen startar tidigt 2023:
 
- Jag hoppas det. Jag tror det blir av nästa år. Jag ska göra något annat nu fram till jul och jag tror vi börjar spela in i februari.
 
- Men jag har läst manus till det första avsnittet, av totalt sex eller åtta. Och det var smaskigt! Ärligt talat, det första manuset var riktigt nice!
 
 
Farrell låter onekligen taggad på att få återvända till Gotham City, även om det innebar flera timmar i sminkstolen varje dag när han förvandlades till Pingvinen sist. Inte för att han räds en utmaning. Skådespelaren är närmast aktuell som räddningsdykare i Ron Howards drama "Thirteen Lives", med flera krävande undervattensscener.
 
Mer om det i vår längre intervju som släpps senare i veckan.
| 26 juli 2022 14:30 |