Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

30 maj 2016 | 10:25

Clive Owen visar upp sig som rymdskeppskapten i "Valerian"

Regissör Luc Besson delar med sig av bilder från sin kommande science fiction-film.
För fans av Luc Bessons klassiker "Det femte elementet" väntar en potentiell högtidsstund när "Valerian and the City of a Thousand Planets" får premiär. Filmen är baserad på serietidningarna med samma namn och verkar bjuda på samma typ av roliga och charmiga sci-fi som vi fick se 1997 när Bruce Willis och Multi Pass röjde runt tillsammans.

När MovieZine träffade den ena huvudrollsinnehavaren, Dane DeHaan, i Cannes sa han så här om hur det är att jobba med Luc Besson:

- Det är riktigt häftigt, man. Han är så avslappnad och jag vet inte om jag någonsin har haft roligare på än inspelning än vad vi har haft på "Valerian". Vi har spelat in i fem månader nu och det  har verkligen flugit förbi. Han är ett stort fan av filmer, som också råkar ha den största arsenalen av verktyg till sitt förfogande för att göra filmer själv. Han leker hela dagarna, och det har verkligen varit en njutning att jobba med honom på ett sätt som jag inte hade räknat med.

Herr Besson själv har också varit generös med bilder från inspelningarna via sin Facebook-sida (komplett med fräsiga ramar), där man bland annat kan se hur Clive Owen ser ut som kapten.

Kolla in!

Gillar du looken? Ser du fram emot "Valerian"?
| 30 maj 2016 10:25 |