Film

Skribent

Mats Karlsson

30 juli 2018 | 20:00

Chris Pratt går ut med ett öppet brev om James Gunns avsked

Undertecknat av "Guardians of the Galaxy"-skådisarna Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper och Vin Diesel och fler.
Allt sedan Disney gav James Gunn sparken har stödet för regissören växt sig allt starkare, däribland en protestlista med 330 000 underskrifter. Även flera av "Guardians of the Galaxy"-skådisarna har gett sin syn på det abrupta avskedet, men nu tar de chansen att berätta mer ingående om händelserna i ett öppet brev, som har publicerats av Chris Pratt.
 
 
Kortfattat tackar de fansen för stödet till James Gunn som har värmt dem, men de passar samtidigt på att ge en känga till alla som tror på alla konspirationsteorier som har cirkulerat om Gunn. Rollbesättningen poängterar att de inte skriver brevet som ett försvar till Gunns gamla skämt, utan för att belysa om deras fina samarbete med "Guardians of the Glaxay"-filmerna. De skriver också att James Gunn kommer knappast bli den sista goda människan som hamnar inför rätta. I samband med inlägget skriver Chris Pratt att han vill ha tillbaka James Gunn som regissör till "Guardians of the Galaxy 3".
 
Vad det gäller "Guardians of the Galaxy 3" står filmen fortfarande utan regissör. Disney håller säkerligen på för fullt och letar efter lämpliga regissörskandidater till den kommande inspelningen som tidigare var tänkt att starta i höst.
| 30 juli 2018 20:00 |