Skribent

Alexander Dunerfors

4 december 2012 | 23:01

Channing och Angelina tar paus från bioduken

Gissa vem av dem som ska skriva filmmanus, och vem som ska ta hand om sex barn?

Skådespelaren Channing Tatum har synts i det mesta i år: från Steven Soderberghs "Haywire" och "Magic Mike", till actionkomedin "21 Jump Street" och romantiska dramat "Älska mig igen". Och mer ska det bli: nästa år väntar "Side Effects" och mer action i "G.I. Joe: Retaliation" och "White House Down".

Men, alla filmerna är redan färdiginspelade, och själv ser han fram emot en paus från bioduken.

Entertainment Weekly berättar att Channing Tatum ska ta sig tid att hitta ett projekt som han vill regissera tillsammans med sin producentpartner Reid Carolin:

- Vi har tre, fyra idéer som vi älskar. I slutet av nästa år lägger vi allt åt sidan, alla roller, för att ta hand om nästa steg i våra karriärer.

Under tiden planerar Angelina Jolie för sin pensionering. Sexbarnsmamman kommer att offra karriären för att ta spendera mer tid med barnen.

- Jag kommer nog att behöva ge upp skådespeleriet när de blir tonåringar. Det blir för mycket att göra där hemma, säger hon till Channel 4.

Jolie debuterade i år som regissör med dramat "In the Land of Blood and Honey", som ännu inte nått Sverige. Närmast spelar hon ond sagofigur i "Maleficent". Hon berättar att hon inte slutar med film helt, men kommer att anpassa sig mer efter familjen.

- Jag kommer att göra några filmer, och är så lyckligt lottad att ha det här jobbet. Men om allt det försvann imorgon skulle jag vara väldigt glad över att vara hemma med barnen.

Vem av dem skulle du sakna mest? Kommentera nedan.

| 4 december 2012 23:01 |