Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 oktober 2020 | 20:40

Cary Fukunaga regisserar den nya "Band of Brothers"-uppföljaren

"Masters of the Air" blir Steven Spielbergs och Tom Hanks tredje miniserie om det andra världskriget, tillsammans med "Band of Brothers" och "The Pacific".
Deadline rapporterar att "No Time to Die"-regissören Cary Fukunaga, som tidigare även hyllats för sin regi under de första säsongerna av "True Detective" och "Maniac", är klar som regissör för de tre första avsnitten av krigs-miniserien "Masters of the Air". 
 
Fukunaga ansluter även till projektet som producent, tillsammans med Steven Spielberg och Tom Hanks. De två första miniserierna från Spielberg och Hanks sändes hos HBO medan den nya serien, som kommer att fokusera på amerikanska och brittiska stridspiloter under andra världskriget, kommer att släppas hos Apple TV+. "Masters of the Air" förväntas bli tio avsnitt, med en budget på hela 200 miljoner dollar och inspelningsstart i mars 2021.
 
 
"Band of Brothers" fokuserade på USA:s armés inblandning i Europa under det andra världskriget och har av många hyllats som en av historiens bästa miniserier någonsin, medan "The Pacific" var en fristående fortsättning som handlade om USA:s marinkår under Stillahavskriget. Båda finns fortfarande att se hos HBO Nordic.
 

Läs också: Bondfilmen ”No Time to Die” skjuts upp igen

 
Har du sett "Band of Brothers" och "The Pacific"? Kommer du att ge "Masters of the Air" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 8 oktober 2020 20:40 |