Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

15 februari 2018 | 11:30

Cannabisserien "Disjointed" har fimpats av Netflix efter en säsong

Det verkar vara slutrökt på tv för Kathy Bates, vars Netflixserie "Disjointed" precis har gått upp i rök.
Netflix meddelade under onsdagskvällen att deras cannabisserie "Disjointed" (som av någon anledning också fick en svensk titel; "Upp i rök"), med Kathy Bates i spetsen, läggs ned efter en säsong, enligt Variety.
 
För egen del klarade jag inte av mer än något enstaka avsnitt ur den här röran till serie, men sedan var jag kanske inte rätt målgrupp heller. Det verkar, med tanke på nedläggningen, däremot inte som att jag var ensam i mitt personliga ogillande av serien. 
 
På förhand såg "Disjointed" ut som ett väldigt intressant projekt, det var nämligen sitcomgurun Chuck Lorres (skaparen bakom "2 1/2 Men", "The Big Bang Theory", "Dharma & Greg", "Mom") första samarbete med Netflix - som dessutom hade Golden Globe, Emmy och Oscars-vinnaren Kathy Bates i huvudrollen.
 
 
Det blev i slutändan endast en säsong av "Disjointed" (som delades upp i två delar) med totalt 20 cannabisfyllda avsnitt hos Netflix. "Disjointed" ansluter nu till den tidigare ringa skaran nedlagda Netflixserier - som sakta men säkert växer sig allt större.
 

Läs också: MovieZine möter skaparna bakom Netflix mest underskattade tv-serie

 
Förutom storsatsningarna "Marco Polo", "The Get Down" och "Sense8" (som visserligen får en kort avslutning), lades exempelvis även "Girlboss", "Gypsy" och "Bloodline" ned förra året. Inom kort kommer också de sista säsongerna av kritikerrosade "Love" och "House of Cards" att dyka upp - den senare har däremot en potentiell spinoff i görningen.
 
Har du givit "Disjointed" en chans ännu? Håller du med om Netflix beslut att fimpa sin cannabisserie? Kommentera gärna nedan!
| 15 februari 2018 11:30 |