Film

Skribent

Josefine Krischausky

29 juni 2022 | 21:00

Cameron Diaz gör comeback i actionkomedi hos Netflix

Fyra år har gått sedan skådespelaren officiellt meddelade sin pension, men nu återvänder hon för att spela in filmen "Back in Action" tillsammans med Jamie Foxx.
Cameron Diaz är officiellt tillbaka. Den tidigare Hollywoodstjärnan, som 2018 meddelade att hon lagt skådespeleriet på hyllan, återvänder nu till filmvärlden för att spela in en komedi hos Netflix, med den mycket passande titeln "Back in Action".
 
Nyheten meddelas på Twitter av Jamie Foxx, som själv medverkar i filmen, och även står som en av dess producenter. Skådespelaren delar ett ljudklipp från ett samtal mellan honom och Diaz, där vi hör henne bekräfta att hon kommer tillbaka från pensionen. 
 
 
"Back in Action" regisseras av Seth Gordon ("Horrible Bosses", "Baywatch"), och enligt Foxx ska inspelningarna sätta igång senare detta år. Vad exakt actionkomedin kommer att handla om hålls ännu hemligt.
 
Förra året öppnade Diaz upp sig lite mer om sin pensionering, och trots att hon fortarande var nöjd med sitt beslut, antydde hon redan då att en comeback inte var omöjlig. "Back in Action" blir den första gången vi ser henne i en film på åtta år, sedan hon 2014 spelade i musikalen "Annie", där Foxx också fanns med i en av rollerna. 
| 29 juni 2022 21:00 |