Film

Skribent

Josefine Krischausky

2 april 2021 | 14:30

Cameron Diaz om pensioneringen: "Har inte längre vad som krävs"

Stjärnan verkar i nuläget inte ha några planer på att återvända till Hollywood.
År 2018 meddelade Hollywoodstjärnan Cameron Diaz att hon officiellt hade pensionerat sig från skådespeleriet. Sedan dess har hon däremot varit upptagen på andra vis, både genom att lansera ett vinmärke och få sitt första barn, tillsammans med maken Benji Madden.  
 
De senaste åren är det nog flera fans som har hoppats på att Diaz så småningom ska göra en comeback i Hollywood, men enligt henne själv tycks den chansen inte vara särskilt stor i nuläget. I en intervju med Yahoo berättar hon om hur det nya familjelivet har förändrat hennes prioriteringar, och inte längre gör det möjligt att tillägna skådespeleriet den helhjärtade energi som filmbranschen kräver. 
 
- Det är bara en väldigt annorlunda tid i mitt liv just nu. Nu är jag här, och det är den mest meningsfulla saken jag gjort i mitt liv. [...] Jag har inte längre vad som krävs för att ge en film det den behöver för att kunna göras. All min energi finns här. 
 
Men trots att Diaz tycks trivas väldigt bra med livet hon har just nu, så är chansen att hon återvänder till skådespeleriet inte helt ute ur bilden. I radiointervju tidigare i år avslöjade hon att hon inte planerar att göra några filmroller just nu, men att det inte är omöjligt att det sker i framtiden. 
 
 
Diaz gjorde sin skådespelardebut år 1994 i filmen "The Mask", och fortsatte därefter att arbeta flitigt i två årtionden, med roller i filmer som "Being John Malkovich", "Charlie's Angels" och "Gangs of New York". Hon gjorde sin senaste filmroll år 2014, i musikalkomedin "Annie".
| 2 april 2021 14:30 |