Film

Skribent

Alexander Kardelo

31 mars 2018 | 12:00

Cameron Diaz bekräftar: "Jag har gått i pension"

Har det inte varit ovanligt tyst om Cameron Diaz de senaste åren? Nu vet vi varför.
Diaz berättar i en ny intervju att hon lagt skådespeleriet på hyllan. För bara några år sen utsågs hon till den bäst betalda aktrisen över 40, men nu verkar hon vara färdig med Hollywood.

Entertainment Weekly samlade ihop stjärnorna från 2002 års komedi ”Snygg, sexig & singel”. På frågan om en möjlig återförening svarade Christina Applegate att hon är ”halvt pensionerad”, medan Diaz kontrade med:

- Jag är också halvt pensionerad. Jag är faktiskt pensionerad.

Cameron Diaz slog igenom i mitten av 90-talet med filmer som ”The Mask” och ”Min bäste väns bröllop”. Hon hyllades stort för komedin ”Den där Mary”, och har också provat på seriösa roller i bland annat ”I huvudet på John Malkovich” och ”Gangs of New York”. Men det är humorn och karisman som är hennes kännetecken, något som bäst kommer till sin rätt i filmer som ”Charlies änglar” och tidigare nämnda ”Snygg, sexig & singel”.

Hennes senaste roller var 2014, då Diaz syntes i både ”Annie”, ”Sex Tape” och ”The Other Woman”. Året därpå gifte hon sig med musikern Benji Madden, och måhända trivs den 45-åriga Cameron bättre i nya rollen som hemmafru.
 
Men Hollywood-stjärnor som ”går i pension” lyckas sällan hålla sig borta från rampljuset mer än några år. Vi kan förmodligen hoppas på en storstilad comeback inom kort.
 
Har ni saknat Cameron Diaz på film?
| 31 mars 2018 12:00 |