Spel

Skribent

Oscar Westerholm

30 maj 2019 | 22:00

”Call of Duty: Modern Warfare" kommer i oktober

En rad nyheter utlovas i den senaste installationen av den populära spelserien. Här är trailern till det nya ”Call of Duty”-spelet.
Idag offentliggjorde Activision att ”Call of Duty: Modern Warfare” kommer att släppas den 25 oktober till Playstation 4, Xbox One och PC.

- Vi skapar en känslomässigt laddad upplevelse som hämtat inspiration från dagens aktuella händelser världen över, säger Dave Stohl från utvecklarna Infinity Ward, som var studion som startade upp hela ”Call of Duty”-serien 2003 och som ligger bakom det nya spelet.
 
- Spelare kommer att kunna spela som alla möjliga internationella specialtrupper och frihetskämpar i en rad nervkittlande uppdrag på olika ikoniska platser världen över.

”Call of Duty: Modern Warfare” kommer bland annat att innehålla en helt ny spelmotor. Resultatet är en fullkomligt uppslukande fotorealism som kommer att låta spelaren uppleva stridigheterna med en tidigare oväntad intensitet.

”Call of Duty”-serien debuterade 2003 med ”Call of Duty”, det nu klassiska actionspelet som utspelar sig under Andra världskriget. ”Call of Duty 4: Modern Warfare” släpptes 2007 och introducerade spelserien till mer samtida krigsföring. När ”Call of Duty: Modern Warfare” släpps i oktober, är det som det sextonde ”Call of Duty”-spelet. Det ska även fungera som en återupplivning av ”Modern Warfare”-serien, som hittills har haft fyra installationer.

Här kommer trailern som Activision släppte idag:
 
| 30 maj 2019 22:00 |