Film

Skribent

Alexander Kardelo

11 februari 2019 | 19:30

Bryan Singers ”Red Sonja” läggs på is

”X-Men”-regissörens fantasy-reboot skulle börjat spelas in i år.
Regissören Bryan Singers nästa filmprojekt läggs på is, efter den senaste tidens skandaler. Singer planerade att börja inspelningen av ”Red Sonja” senare i år. Men Millennium Films har valt att plocka bort filmen från sitt schema, skriver Deadline.

Filmskaparen har förföljts av rykten om sexuella närmanden och sex med minderåriga pojkar i flera år, vilket bland annat togs upp i den avslöjande dokumentären ”An Open Secret”. Men på senare tid har nya anklagelser riktats mot Singer, och det är troligt att ”Red Sonja” får se sig om efter en annan regissör.
 
 
Millennium Films har försökt få till den påkostade fantasy/äventyrsfilmen ”Red Sonja” i mer än tio år, ett tag med Robert Rodriguez som påtänkt regissör. Historien om den svärdsvingande serietidnings-hjältinnan filmades första gången år 1985 som "Barbarernas hämnd", med Brigitte Nielsen och Arnold Schwarzenegger.

Singer är mest känd för ”X-Men”-filmerna, ”De misstänkta” och förra årets stora musikalsuccé ”Bohemian Rhapsody” som han lämnade halvvägs under inspelningen. Han har ännu inte officiellt fått sparken från "Red Sonja", men det är nog bara en tidsfråga.
| 11 februari 2019 19:30 |