Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

19 april 2024 | 19:15

Bruce Willis hedras av "Pulp Fiction"-skådespelarna när filmen firar 30 år: "Vi var lyckliga"

En omtyckt person saknades när filmen firades av huvudensemblen.
Det är ingen hemlighet att Bruce Willis lider av frontallobsdemens, något som fått honom att ta ett steg tillbaka och pensionera sig från skådespelandet. Nyligen samlades skådespelarna från "Pulp Fiction" för att fira filmens 30-årsdag; Willis spelade boxaren Butch Coolidge i den omtyckta Tarantino-rullen. 
 
Uma Thurman, John Travolta och Samuel L. Jackson närvarade alla på ett event där Quentin Tarantinos kultklassiker från 1994 firades och visades, men Bruce Willis lös med sin frånvaro. Istället var hans dotter Tallulah och fru Emma Heming Willis på plats för att representera skådespelaren. Tallulah hade på sig en keps med sin pappas namn Bruce broderad på. 
 
Travolta delade med sig av sin relation med Willis till Entertainment Tonight
 
- Bruce och jag har historia. Vi gjorde "Titta Han Snackar" tillsammans, och vi hade enorm framgång med den. Så vi har varit vänner. Vi har varit på semester ihop, Kelly Preston och jag med Bruce och Demi Moore. Så det här är inget nytt. Vi var bekväma med varandra. 
 
- Det var väldigt lätt att vara med varandra och slappna av, du vet? Och det fanns genuin omtanke. Och vi var lyckliga över att ha varit med i en väldigt speciell film (Pulp Fiction). 
 
Hur minns du "Pulp Fiction"? Kommentera gärna. 
| 19 april 2024 19:15 |