Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

4 mars 2021 | 12:55

"Bosch" får nytt liv med en spinoff-serie efter sista säsongen

Titus Welliver har snart knäckt svårlösta mordfall som Harry Bosch i sju säsonger och snart lever karaktären vidare i en ny spinoff!
THR rapporterar att Amazon har lagt en beställning på en spinoff-serie till sin långkörare "Bosch", baserad på författaren Michael Connellys böcker. Vi har tidigare rapporterat om att den kommande sjunde säsongen, om den tuffe mordutredaren Harry Bosch, kommer att bli seriens sista.
 
Den nya spinoff-serien kommer däremot även den att följa Harry Bosch och hans dotter Maddie, men i den här versionen av serien så kommer Harry att börja samarbeta med advokaten Honey "Money" Chandler (Mimi Rogers). Efter en bråkig historia av att tidigare ha arbetat mot varandra, kommer karaktärerna nu arbeta tillsammans i jakten på rättvisa. Både Titus Welliver och Madison Lintz kommer att återvända till sina gamla roller.
 
- Att säga att jag är extatisk är en underdrift! Att få möjligheten att berätta fler Harry Bosch-berättelser är en fantastisk gåva. När vi spelade in den sjunde säsongen så hängde vetskapen om att det var vår sista säsong tungt över oss, så när möjligheten om en spinoff väcktes - så sade jag direkt att "Vi kör", utan någon tvekan. Till alla "Bosch"-fans, tack för allt ert underbara stöd under alla dessa år och jag kan lova att resan bara kommer att bli bättre, kommenterar Welliver själv nyheten om spinoffen.
 
Amazon har däremot inte lagt en beställning på en spinoffserie som ska visas hos Amazon Prime utan spinoffen kommer istället att landa hos den Amazon-ägda tjänsten IMDb TV. Här i Sverige kan vi redan nu ta del av IMDb TV direkt i IMDb-appen eller på hemsidan, men kan i princip enbart ta del av olika intervjuer och liknande - kring olika filmers och tv-serier premiärer. I USA finns det även vissa långfilmer och serier tillgängliga på IMDb TV, så det återstår att se om man nu planerar att börja släppa fler påkostade originalserier direkt i IMDb-appen.
 
 
Den sjunde och sista säsongen av originalserien kommer att få premiär någon under sommaren i år. Det är ännu oklart när och exakt hur vi kommer att kunna ta del av spinoffserien.
 

Läs också: Därför borde du kolla in "Bosch"

 
Vad tycker du om "Bosch"? Kommer du att ge spinoffserien en chans? Kommentera gärna nedan!
| 4 mars 2021 12:55 |