Film

Skribent

MovieZine

7 juli 2024 | 19:00

Sågas redan 5 veckor innan premiär: "Filmen är förfärlig"

Upp till bevis för tv-spelsfilmen "Borderlands" med Cate Blanchett.
Med fem veckor kvar till biopremiär slaktas "Borderlands" av en pålitlig Hollywood-insider.
 
Journalisten Daniel Richtman påstår att filmen är "förfärlig" - det är iallafall vad han fått höra av sina källor. "Borderlands" ska vara "humorlös och laddad med exposition" enligt Richtmans nyhetsbrev.
 
Samtidigt avslöjar han också, för de som vill veta, att filmen är 1 timme 40 minuter lång, och inte hintar om någon uppföljare - vilket ju kanske låter som positiva nyheter?
 
Eli Roths filmatisering av de populära "Borderlands"-spelen frontas med en otippad men skön ensemble, där Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis och Kevin Hart ger sig ut på farligt uppdrag.
 
Det här senaste ryktet om att filmen "suger" är bara det senaste i raden av negativ rapportering kring "Borderlands". World of Reel påminner om att filmen har haft en tumultartad resa - man började filma redan i april 2021. En annan regissör, Tim Miller, kallades in för reshoots, vilket inte direkt bådar gott.
 
Filmen var dock inte svindyr, om rapporter om en budget runt 90-110 miljoner dollar stämmer. Det återstår att se om spelet och skådespelarna har tillräckligt med trogna fans som dyker upp när "Borderlands" väl släpps på bio den 9 augusti.
 
Hur är era förväntningar?
 
| 7 juli 2024 19:00 |