Film

Skribent

Anders Eklöf

23 juni 2021 | 08:42

"Borderlands"-filmen är färdiginspelad

"That's a wrap", meddelar den lilla roboten Claptrap på sociala medier om den kommande "Borderlands"-filmen.
För ungefär ett år sedan fick vi veta att den populära spelserien "Borderlands" ska bli biofilm av regissören Eli Roth ("Hostel" och "Death Wish"). 
 
I rollerna ser vi bland annat Cate Blanchett som Lilith, Kevin Hart som Roland, Jamie Lee Curtis som Dr. Patricia Tannis, Jack Black som Claptrap och Gina Gershon som Moxie. 
 
- Jag är så glad att få jobba med den här otroliga rollistan. Varje enskild roll räknas, höjer filmen och vi har de bästa av de bästa som kommer in för att verkligen göra "Borderlands" spektakulär, har Eli Roth sagt till Deadline
 
 
Nu meddelar teamet bakom filmen att filminspelningen av "Borderlands" är klar och att vi kommer få se den på bio "20💣💣", vad det nu innebär. Nu följer månader av klippning och datoreffekter, så det dröjer nog ett tag. Förhoppningsvis betyder det här att vi får se en trailer eller åtminstone några bilder inom en snar framtid. 
 
 
I tweeten får vi även se en bild på figuren Claptrap (som röstskådespelas av Jack Black), som åtminstone här ser väldigt trogen ut sin förlaga från spelen. 
 
"Borderlands" är en populär spelserie av Gearbox som handlar om ett gäng skattletare på den förädiska planeten Pandora, där även en ondskefull organisation härjar. Filmen skrivs av Craig Mazin, som är känd för tv-serien "Chernobyl".
 
Ser du fram emot "Borderlands"-filmen? 
| 23 juni 2021 08:42 |