Film

Skribent

MovieZine

4 mars 2020 | 18:15

Bondfilmen "No Time to Die" flyttas till i höst

James Bond har inte tid... för Coronaviruset.
Agent 007 har fallit offer för COVID-19. Premiären av den efterlängtade Bondfilmen "No Tie to Die" flyttas nu till november, skriver Deadline.
 
Det otippade beslutet kommer från MGM, Eon och Universal, och anledningen anges vara coronaviruset - eller snarare dess påverkan på de asiatiska biobesöken. Filmen som skulle fått världspremiär i början av april släpps nu istället i november, mer än ett halvår senare.

"Efter noggrann avvägning och en utvärdering av den globala biomarknaden blir releasen av "No Time to Die" flyttad till november 2020", skriver de tre bolagen i en kommentar. "Filmen kommer släppas i Storbritannien 12 november 2020 och USA den 25 november."
 
 
Corona-rädslan har redan hindrat "Mission: Impossible 7" från att filma i Italien. Disney+ har avblåst ett pressevent i London i veckan, och Amazon ställer in all medverkan på SXSW-festivalen.
 
Frågan är nu hur andra filmstudios ställer sig till att lansera sina storfilmer i vår. Riskerar kanske Disneys "Mulan" i slutet av mars och Marvels "Black Widow" i slutet av april att hamna i karantän så som 007?
| 4 mars 2020 18:15 |